Dags att kolla synen?

Just nu kostnadsfri synundersökning vid köp av slipade glasögon/solglasögon (ord. pris 449:-). Erbjudandet gäller t.o.m. 31/3-23.

Våra legitimerade optiker har lång erfarenhet och kan tillsammans med butikspersonal även hjälpa till med val av glasögon. För tillfället erbjuder vi tyvärr inte kontaktlinsundersökning eller körkortskontroll.

Så här går det till

Med hjälp av vår utrustning kontrollerar vår optiker ditt synfel och tillsammans kommer ni fram till den glasstyrka som känns behaglig för dig. Efter detta får du ditt glasögonrecept med dina styrkor och om du vill hjälper vår personal dig att hitta ett par passande glasögon.

Covid-19 information

Hos oss kan du känna dig trygg och vi tar din och våra anställdas hälsa på största allvar. Våra optiker desinficerar all utrustning som används mellan varje kund och har gärna på sig visir och munskydd om du önskar detta. Om du vill att din optiker har på sig detta redan när du kommer in i vår butik så skriv gärna det i en kommentar vid din bokning. Om du känner några symtom så var snäll och hör av dig så hjälper vi dig att boka in en ny tid.

Redan ett recept?

Har du ett recept redan? Det går också bra att komma in med ett befintligt glasögonrecept till samtliga av våra butiker eller ladda upp som PDF eller foto vid köp online. Våra optiker rekommenderar att du kollar synen en gång per år.

Våra butiker

I alla våra butiker jobbar legitimerade optiker som med hjälp av toppmodern utrustning och trevliga optikerrum hjälper dig hitta rätt glas för dina ögon.

Några funderingar?

Se vanliga frågor eller kontakta oss via chatten nere i högra hörnet.

×